Om oss

Fantasieggande, fulländade, fridfulla och fantastiska - Fårös raukar i grått och vindpinat väder!

Om oss och varför

Efter mer än 25 års arbete inom IT-relaterade roller i större företag i Sverige och Tyskland, blev det viktigt för mig att i högre grad kunna påverka mitt arbete och därmed resultatet för mina kunder.


Jag grundade företaget 2009 med övertygelsen om att kunna göra faktisk skillnad för kunderna. Mitt sätt att göra skillnad är att aktivt driva och leda aktiviteter, arbete och projekt på ett sätt som gör att resultatet blir det kunden efterfrågar. Detta oavsett om kunden valt att styra med tid, kostnad eller kvalitet/omfattning som viktigaste aspekt.


Drivkraften för mig är att oavsett typ av arbete, projekt, organisationsform, metod eller kostnadskontroll, arbeta med den faktorn som ofta är allra viktigast... människorna som deltar! 

För att uppnå framgång i uppdraget krävs att man som ledare lyckas med att engagera alla i projektet, få dem att vilja samverka och arbeta i samma riktning. Viktigt är också att hjälpa styrgruppen att kunna ta beslut, och ta dem i tid.
Misslyckas man med detta spelar det övriga mindre roll!

Ledarskapet är ofta det som utgör skillnaden mellan lyckade och mindre lyckade resultat.


Bobbie Baars


Omdömen

Omdömen som ofta nämns om mig, av mina kunder:
- skapar en positiv atmosfär i gruppen/projektet
- har mycket starkt engagemang och drivkraft
- är en genomförare med uttalad vilja att leverera
- har gott sinne för administration och håller god ordning och reda i arbetet/projektet


Sätt dina mål och upplev dem

...är en devis jag försöker leva efter. Genom att sätta mål pekar man ut riktningen. Att bara "haka av" mål, eller fira uppnådda mål känns inte som tillräckligt bra. Tänk om ett av målen ligger väldigt långt borta i tiden eller inte uppnås alls. Livet är en resa och resan mot målen ska man enligt mig uppleva hela tiden.


Privat

...gillar jag att röra på mig, och även där sätter jag såklart mål, och upplever dem :-)

Det kan exempelvis gälla friidrott (löpning, sprinter) eller kappsegling.


Så ofta tillfälle ges är jag gärna på Fårö för att samla kraft och tankar. Vid raukarna är vädret växelvis förföriskt vackert och växelvis väldigt blåsigt och upprört. Båda lika inspirerande!


Org nr: 556792-8840   |   Plusgiro: 53 60 49-0   |   Bankgiro: 476-5376